Home
Bereikbaarheid
Tarieven
Faciliteiten
Contact
Sitemap

 

Routebeschrijvingen vanaf diverse steden naar Parkeergarage Paardenveld

 

A2 Amsterdam, richting Utrecht:
Afslag 8 richting Centrum over de Martin luther Kinglaan, vervolgens Weg der Verenigde Naties, Graadt van Roggenweg, onder de Daalsetunnel door, Links voor sorteren en bij 1e stoplichten direct rechts de Weerdsingel op. (30km zone) einde van Weerdsingel rechtsaf de Monicabrug over en hier ook direct de 1e rechts de Nieuwekade op. De 1e straat links is de Kroonstraat en na 200 meter aan de rechterkant vind u de ingang v/d parkeergarage. Vanaf de Daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.

 

A2 's-Hertogenbosch, richting Utrecht:
Afslag 8 richting Centrum over de Martin Luther Kinglaan vervolgens Weg der Verenigde Naties, Graadt van Roggenweg, onder de Daalsetunnel door, Links voor sorteren en bij 1e stoplichten direct rechts de Weerdsingel op. (30km zone) einde van Weerdsingel rechtsaf de Monicabrug over en hier ook direct de 1e rechts de Nieuwekade op. De 1e straat links is de Kroonstraat en na 200 meter aan de rechterkant vind u de ingang v/d parkeergarage. Vanaf de Daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.

 

A27 Hilversum, richting Utrecht:
Afslag 30 (Veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde (Salvador Allende plein). Hier links aanhouden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat. Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.

 

A 28 Amersfoort, richting Utrecht:
Bij Knooppunt Rijnsweerd richting Hilversum A27, Afslag 30 (Veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading. Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde (Salvador Allende plein). Hier links aan houden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat. Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.

 

A 12 Arnhem, richting Utrecht:
Bij Knooppunt Lunetten richting Hilversum A 27, Afslag 30 (Veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading. Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde (Salvador Allende plein). Hier links aan houden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat. Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.

 

A12 Den Haag, richting Utrecht:
Bij Knooppunt Ouderijn richting Amsterdam A2 Afslag 8 (Centrum) richting Centrum over de D.S. Martin Luther Kinglaan. Bij het 24 Oktoberplein rechtdoor, dit is de Weg der Verenigde Naties, de weg der Verenigde Naties volgen deze gaat over in de Graadt V Roggenweg. Bij het Westplein rechtdoor, rechts aanhouden en onder de Daalsetunnel door Linksaf en bij 1e stoplichten direct Rechts de Weerdsingel op. (30km zone) einde van Weerdsingel rechtsaf de Monicabrug over en hier ook direct de 1e rechts de Nieuwekade op. De 1e straat links is de kroonstraat en na 200 meter aan de rechterkant vind u de ingang v/d parkeergarage. Vanaf de Daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.